Samenwerken?

Wij staan altijd open voor verbinding. Graag gaan wij in gesprek om kennis te maken en te inventariseren of samen werken mogelijk is. 

Onkruidbeheersing, grasmaaien, heggen snoeien, kortom hét schoonhouden en beheer van verharde terreinen zoals parkeerplaatsen, terrassen, winkelcentra, stations etc. bij het MKB en particulieren. Presenteren begint op straat.

Helderheid en transparantie staan aan de basis van elke afspraak met elke opdrachtgever. De competitie tussen kwaliteit en budget zijn een machtige uitdaging om haalbare doelen te stellen. Vaak met mijn sportcarrière en sportpaarden als gereedschap. Dus met twee benen stevig op de grond, een sterk gevoel voor realiteit en met teamgeest. Want nuchterheid schept mogelijkheden.

Bij gelegenheid werk ik hierbij met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Coachen, stimuleren, motiveren, en begeleiden naar het hoogst haalbare van hen is mijn talent en grootste uitdaging.

Wij nodigen je uit om het handvat te grijpen voor een vrijblijvend en BLOID gesprek. Samen staan we sterker voor een SKôNE en VEILIGE Westfriese wereld.