Paardenhouders support.

Paarden zijn erg leuk, maar er komt best veel werk bij kijken. Uitmesten, weide en paddockonderhoud, slootkanten maaien, menbaan of rijbak slepen. Al die tijd steek je toch liever in paardrijden of mennen. Ook hier kunnen wij jouw ontzorgen. Jazeker. Want naast bestrating onkruidvrij maken en vegen helpen wij ook graag een machinaal handje bij deze werkzaamheden. Ons machinepark is compleet en ook zeer geschikt voor kleinere accomodaties.  Werkzaamheden zijn altijd bespreekbaar. En we staan er al om bekend: keurige tarieven en goed werk.


Tip. Een goede afrastering van paddock, weide of stapmolen is VEILIG. En veiligheid blijft in onze activiteiten een speerpunt. Een jarenlange goede relatie met Koltec electrische afrasteringen is een prima basis om ons advies te vragen. Natuurlijk komen we ook graag adviseren, installeren en monteren.

Meer interesse? Vraag gerust het luxe, uitgebreide en overzichtelijke Koltecmagazine aan. Hierin staan alle mogelijkheden, producten en actiekoopjes. Dat wil toch iedereen?

Paarden veilig in hun weide, paddock of trainingsmolen met Koltec electrische afrasteringen. De één plaatst koord de ander lint. Beide oplossingen zijn perfect in te vullen in een aantal kleuren en sterktes.

#paarden #maneges #weiland #outdoor #nature #horses #schrikdraad #pony #horse #horseriding #paard #paardrijden #koltec #paddock #buitenbak