Gewoon Buitengewoon Goed

Bedrijfsterreinbeheer

Incidenteel, periodiek of op afroep. Ingewikkelder gaan we het niet maken. Het onkruid verwijderen wij met de modernste technieken en materieel. De Westfriese Straatveger beschikt over machines voor werk van klein tot heel groot. Regelmatig vegen is preventief tegen onkruid en zorgt voor een veilige en nette omgeving.


Door het onkruid je oprijpad niet meer kunnen vinden? De bladeren je put verstoppen? Je bedrijf wel groen is maar je parkeerplaats te groen? Je rug voelt van de schoffel? De fietstunnel blank staat? Het terras glad is van de mos? De straat vol zaagsel ligt na het zagen van de bomen?

Ook voor sneeuwvrij maken en gladheidsbestrijding.


Wij geloven in VEILIG. 
Skoon en onkruidvrij horen daar bij.

Voor bedrijf en particulier.

Voor de particulier? Jazeker. Want naast bestrating onkruidvrij maken en vegen helpen wij nu ook graag een machinaal handje bij het snoeien en gras maaien. Andere werkzaamheden zijn altijd bespreekbaar. En we staan er al om bekend: keurige tarieven en goed werk.


Speerpunt is onze kennis op het gebied van elektrische afrasteringen. Een goede afrastering van paddock, weide of stapmolen is VEILIG, maar houdt ook honden binnen of de reiger uit vijvers. En veiligheid blijft in onze activiteiten een speerpunt. Een jarenlange goede relatie met Koltec is een prima basis om ons advies te vragen. Natuurlijk komen we ook graag adviseren, installeren en monteren.

Meer interesse? Vraag gerust het luxe, uitgebreide en overzichtelijke Koltecmagazine aan. Hierin staan alle mogelijkheden, producten en actiekoopjes. Dat wil toch iedereen?

Westfriese Aanpak

Overige diensten:

  • Verhuur shovel of veegwagen met machinist.
  • Onkruidbestrijden met kokend, heet water. 
  • Reinigen van straatmeubilair.
  • Hogedrukreinigen van bestrating. 
  • Aanverwante werkzaamheden bespreekbaar. 
  • Adviseren, monteren en installeren van KOLTEC schrikdraadafrasteringen. 
  • Sneeuwruimen en gladheidsbestrijding.

Owner Monte Visser is nationaal wedstrijdpaardensporter op hoog nivo. Ook rijdt hij regelmatig met koetsen. 
Door The Big C ontbraken er veel wedstrijden in 2020 /2021. Die tijd en energie heb ik gebruikt om een boekje te schrijven met super leuke columns.  Eén er van staat hieronder.

Sexdating
Bruidspaar in de kerk en ik had een ‘moment voor mijzelf’ en net toen ik mijn telefoon uit mijn zak opdiepte, voelde ik hem trillen. Ik draaide mij discreet naar mijn paarden toe, keek ze diep in de ogen en nam het gesprek aan. 
Ik: Visser. 
Dame: U spreekt met die en die van zo en zo. Ik wil u graag informeren over product dat en dat. 
Oké, een juffrouw van een telemarketingbedrijf dus. Meestal hang ik dan snel weer op, na hooguit een ‘nee bedankt’, maar in dit geval kon ik het niet laten… 
Ik: Meestal hang ik op, maar jij klinkt zo lief dus wil ik je toch even persoonlijk mededelen dat ik geen interesse heb. 
Dame: Maar we hebben toch zo’n mooi aanbod, mag ik het even vertellen…… 
Ik: je hebt wel een mooie stem, ben je in het echt ook zo mooi? 
Dame: …….Euhhhhh,….. dat mogen anderen bepalen meneer. 
Ik: Dat doe ik dan graag. Luister eens, mijn vrouw is een week weg met vriendinnen. Kan ik met jou niet iets afspreken? Hapje eten? 
Dame: ik zit hier om iets te verkopen meneer. 
Ik: Nou dat lukt, ik ben verkocht. 
Dame: ……..ik begrijp u niet meneer. 
Ik: Dan zal ik het even samenvatten. Mijn vrouw is een week weg, ik haal jou op voor een diner, gezellig samen. En als het klikt, en daar ben ik van overtuigd, pakken we een leuk hotel en maken we er een heerlijke romantische nacht van. 
Dame, nou, dat weet ik niet meneer. 
Ik: Ja, je weet het wel, je hebt er best zin in, anders had je al lang opgehangen, toch? 
Tuut, tuut, tuut. 
Als ik me grinnikend omdraai kijk ik recht in de gezichten van het bruidspaar. 
Leg dat dan nog maar eens geloofwaardig uit.